Technologia żywności i towaroznawstwo (warsztaty) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:mgr Katarzyna Grąz
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr V
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2023-10-03wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-10-10wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-10-17wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-10-24wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-11-07wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-11-14wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-11-21wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-11-28wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-12-05wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne
2023-12-12wtorek410 08:20 - 10:50stacjonarne