Technologia żywności i towaroznawstwo (wykład) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Anna Gronba-Chyła
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 1/15
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr V
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2023-10-05czwartek309 15:50 - 16:40stacjonarne
2023-10-12czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne
2023-10-19czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne
2023-10-26czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne
2023-11-09czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne
2023-11-16czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne
2023-11-23czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne
2023-11-30czwartek309 15:50 - 17:30stacjonarne