Technologia żywności (warsztaty) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Radosław Mencfel
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2024-05-09czwartekIS-2-16-1 10:00 - 14:10stacjonarne
2024-05-16czwartekIS-2-16-1 10:00 - 14:10stacjonarne
2024-05-23czwartekIS-2-16-1 10:00 - 14:10stacjonarne
2024-06-06czwartekIS-2-16-1 10:00 - 14:10stacjonarne
2024-06-13czwartekIS-2-16-1 10:00 - 14:10stacjonarne
2024-06-20czwartekIS-2-16-1 10:00 - 14:10stacjonarne