Żywność funkcjonalna (wykład) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Paweł Kwaśnicki
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 1/15
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr VI
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2024-02-23piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-03-01piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-03-08piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-03-15piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-03-22piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-04-05piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-04-12piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-04-19piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-04-26piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-05-10piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-05-17piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-05-24piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-06-07piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-06-14piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne
2024-06-21piątek309 08:20 - 09:10stacjonarne