Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (laboratorium) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Tomasz Lenard
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2024-04-09wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-04-16wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-04-23wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-05-07wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-05-14wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-05-21wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-05-28wtorekIS-1-23-1 13:20 - 16:40stacjonarne
2024-06-18wtorekIS-1-23-1 13:20 - 15:00stacjonarne