Technologia żywności (wykład) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Radosław Mencfel
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2024-02-27wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-03-05wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-03-19wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-03-25poniedziałekTZ-WNIT 15:50 - 17:30zdalne
2024-03-26wtorek308 08:20 - 10:00zdalne
2024-04-09wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-04-16wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-04-23wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-05-07wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-05-14wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-05-21wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-05-28wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-06-04wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-06-11wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne
2024-06-18wtorek308 08:20 - 10:00stacjonarne