Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (wykład) - 2023/2024

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Tomasz Lenard
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2024-02-26poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-03-04poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-03-11poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-03-18poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-03-25poniedziałek308 13:20 - 15:00zdalne
2024-04-08poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-04-15poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-04-22poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-05-06poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-05-13poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-05-20poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-05-27poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-06-03poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-06-10poniedziałek308 13:20 - 15:00stacjonarne
2024-06-18wtorekIS-0-15 10:00 - 11:40stacjonarne