Związki biologicznie czynne w warzywach i owocach (laboratorium) - 2022/2023

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Radosław Mencfel
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr I
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2022-10-03poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2022-10-17poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2022-11-07poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2022-11-21poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2022-12-05poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2022-12-19poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2023-01-16poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne
2023-01-30poniedziałekIS-0-26 10:00 - 13:20stacjonarne