Biochemia ogólna i żywności (laboratorium) - 2022/2023

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Beata Nakonieczna
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr I
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2022-10-05środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-10-12środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-10-19środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-10-26środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-11-09środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-11-16środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-11-23środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-11-30środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-12-07środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-12-14środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2022-12-21środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2023-01-04środaIS-0-26 15:00 - 16:40zdalne
2023-01-11środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2023-01-18środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne
2023-01-25środaIS-0-26 15:00 - 16:40stacjonarne