Związki biologicznie czynne w warzywach i owocach (wykład) - 2021/2022

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr hab. inż. Alicja Księżopolska
Organizator:Wydział Nauk Ścisłych i Nauk o Zdrowiu - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 1/15
Język wykładowy:Język polski
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2021-10-07czwartekONLINE 09:10 - 10:50zdalne
2021-10-21czwartekONLINE 09:10 - 10:50zdalne
2021-10-26wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-11-09wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-11-16wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-11-23wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-11-30wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-12-07wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-12-14wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2021-12-21wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2022-01-04wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2022-01-11wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2022-01-18wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne
2022-01-25wtorekONLINE 09:10 - 10:00zdalne