Biochemia ogólna i żywności (wykład) - 2021/2022

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Katarzyna Czarnek
Organizator:Wydział Nauk Ścisłych i Nauk o Zdrowiu - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 1/15
Język wykładowy:Język polski
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2021-10-14czwartek001 10:50 - 12:30stacjonarne
2021-10-28czwartek001 10:50 - 12:30stacjonarne
2021-11-04czwartek001 10:50 - 12:30zdalne
2021-12-03piątek001 08:20 - 10:00zdalne
2021-12-06poniedziałek001 12:30 - 14:10zdalne
2021-12-16czwartek001 10:50 - 12:30stacjonarne
2022-01-13czwartek001 10:50 - 12:30stacjonarne
2022-01-27czwartek001 10:50 - 12:30stacjonarne