Wydział Medyczny
Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli
Rok II - Semestr 3   2023/2024


Lp.PrzedmiotPunktyL.godz.Prowadzący
Przedmioty obligatoryjne
1Kwalifikowana pierwsza pomoc (wykład)E/5 15 dr Leszek Marzec
2Kliniczny zarys chorób (wykład)E/6 30 dr Justyna Karpińska
3Żywienie człowieka (wykład)E/5 15 dr Anna Gronba-Chyła
4Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa (wykład)E/4 15 dr Szymon Kosiek
5Edukacja żywieniowa (wykład)E/4 15 dr Anna Gronba-Chyła
6Etyka (wykład)E/1 25 Ks. prof. dr hab. Tadeusz Guz
7Kwalifikowana pierwsza pomoc (warsztaty - Grupa: 1) Z/0 30 dr Leszek Marzec
8Kwalifikowana pierwsza pomoc (warsztaty - Grupa: 2) Z/0 30 dr Leszek Marzec
9Kliniczny zarys chorób (warsztaty - Grupa: 1) Z/0 30 dr Bartłomiej Kulesza
10Żywienie człowieka (warsztaty - Grupa: 1) Z/0 30 mgr Katarzyna Grąz
11Żywienie człowieka (warsztaty - Grupa: 2) Z/0 30 mgr Katarzyna Grąz
12Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa (laboratorium - Grupa: 1) Z/0 30 dr Szymon Kosiek
13Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa (laboratorium - Grupa: 2) Z/0 30 dr Szymon Kosiek
14Edukacja żywieniowa (warsztaty - Grupa: 1) Z/0 30 mgr Katarzyna Grąz
15Edukacja żywieniowa (warsztaty - Grupa: 2) Z/0 30 mgr Katarzyna Grąz
Przedmioty do wyboru
Lektoraty
1Język angielski - CEF B1 - Kurs ogólny z elementami języka akademickiego (lektorat - Grupa: 372) Z/2 30 mgr Aleksandra Zakrzewska
Praktyki
1Praktyki (praktyki)Zbo/3 60 dr Joanna Dyrda-Muskus

Objaśnienia:
Zal/Pkt - Typ zaliczenia / Liczba punktów ECTS
E - egzamin
Z - zaliczenie na ocenę
Zbo - zaliczenie bez oceny
L.godz. - liczba godzin w semestrze