Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (laboratorium) - 2022/2023

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Tomasz Lenard
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2023-02-21wtorekIS-0-20 12:30 - 15:50stacjonarne
2023-02-28wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50stacjonarne
2023-03-07wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50stacjonarne
2023-03-14wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50stacjonarne
2023-03-21wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50stacjonarne
2023-03-28wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50stacjonarne
2023-04-04wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50zdalne
2023-04-18wtorekIS-1-23-1 12:30 - 15:50stacjonarne