Technologia żywności (wykład) - 2022/2023

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Radosław Mencfel
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2023-03-29środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-04-12środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40zdalne
2023-04-19środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-04-26środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-05-10środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-05-17środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-05-24środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-05-31środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne
2023-06-07środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40zdalne
2023-06-14środaTZ-WNIT 09:10 - 11:40stacjonarne