Technologia żywności (warsztaty) - 2022/2023

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Radosław Mencfel
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2023-05-09wtorekIS-2-16-1 10:00 - 15:00stacjonarne
2023-05-16wtorekIS-2-16-1 10:00 - 15:00stacjonarne
2023-05-23wtorekIS-2-16-1 10:00 - 15:00stacjonarne
2023-05-30wtorekIS-2-16-1 10:00 - 15:00stacjonarne
2023-06-13wtorekIS-2-16-1 10:00 - 15:00stacjonarne