Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (wykład) - 2022/2023

Opis zajęć
Informacje ogólne
Prowadzący:dr Tomasz Lenard
Organizator:Wydział Medyczny - Instytut Nauk o Zdrowiu
Liczba godzin tydzień/semestr: 2/30
Język wykładowy:Język polski
Kierunek studiów:Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli - Semestr IV
Terminarz:
DataDzieńSalaGodz.od-doForma zajęć
2023-02-27poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-03-06poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-03-13poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-03-20poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-03-27poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-04-03poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-04-17poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-04-24poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-05-08poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-05-15poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-05-22poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-05-29poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-06-05poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-06-12poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50zdalne
2023-06-19poniedziałekTZ-WNIT 14:10 - 15:50stacjonarne