Wydział Medyczny
Dietetyka (stacjonarne I stopnia) w Filii KUL w Stalowej Woli
Rok II - Semestr 4   2023/2024


Lp.PrzedmiotPunktyL.godz.Prowadzący
Przedmioty obligatoryjne
1Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (wykład)E/6 30 dr Tomasz Lenard
2Technologia żywności (wykład)E/5 30 dr Radosław Mencfel
3Parazytologia (wykład)E/6 15 dr Mirosław Łańcut
4Psychologia ogólna i żywienia (wykład)E/5 15 dr Grzegorz Kida
5Logika (wykład)E/2 10 Ks. prof. dr hab. Tadeusz Guz
6Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (laboratorium - Grupa: 1) Z/0 30 dr Tomasz Lenard
7Toksykologia i bezpieczeństwo żywności (laboratorium - Grupa: 2) Z/0 30 dr Tomasz Lenard
8Technologia żywności (warsztaty - Grupa: 1) Z/0 30 dr Radosław Mencfel
9Technologia żywności (warsztaty - Grupa: 2) Z/0 30 dr Radosław Mencfel
10Parazytologia (laboratorium - Grupa: 1) Z/0 30 dr Mirosław Łańcut
11Parazytologia (laboratorium - Grupa: 2) Z/0 30 dr Mirosław Łańcut
12Psychologia ogólna i żywienia (ćwiczenia)Z/0 30 dr Grzegorz Kida
13Logika (ćwiczenia)Z/0 15 Ks. prof. dr hab. Tadeusz Guz
Przedmioty do wyboru
Lektoraty
1Język angielski - poziom CEF B2 (egzamin)E/1 0 mgr Aleksandra Zakrzewska
2Język angielski - CEF B2 - Kurs ogólny z elementami języka akademickiego (lektorat - Grupa: 372) Z/2 30 mgr Aleksandra Zakrzewska
Praktyki
1Praktyki (praktyki)Zbo/3 60 dr Joanna Dyrda-Muskus

Objaśnienia:
Zal/Pkt - Typ zaliczenia / Liczba punktów ECTS
E - egzamin
Z - zaliczenie na ocenę
Zbo - zaliczenie bez oceny
L.godz. - liczba godzin w semestrze